Pàgines

dimecres, 24 de juny del 2020

CLUB DE LECTURA


  • Què es?

Un club de lectura és un grup de persones que llegeixen el mateix llibre  i a la vegada el van comentant o fent activitats relacionades.

  • Com es fa?

Vos podeu posar d'acord un grup d'amics i anar a les biblioteques públiques o a les biblioteques digitals o a les llibreries per aconseguir tots el mateix llibre. Llavors poseu una data d'inici de lectura  i una de final, i cadascú va llegint al seu ritme. Quedau  cada setmana o cada deu dies per fer una trobada i comentar el llibre, o pensar preguntes per fer als altres per saber què heu entès del capítol o rallar dels personatges.

  • Quines activitats es fan?

Quan es crea el club es decideix quantes trobades o activitats conjuntes sobre el llibre es faran i s'acorden les dates per les reunions. Es poden fer activitats online o quedar en algún lloc per prendre alguna cosa i comentar un capítol del llibre o rallar dels personatges...

Vos animeu a participar?
A la biblioteca digital EDUTECA he creat diferents clubs, amb propostes de llibres que esper que vos agradin. Si voleu participar vos podeu apuntar enviant-me un correu abans de dia 29 de juny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada